mijn scenario hier is bijna rond
het doek ik klaar om te vallen
maar ik verwacht geen applaus
ben bang voor elk moment van afscheid
niet wetend
of er een ooit een volgende keer komt
genietend van jouw woorden
zelfs van onze stiltes
'k beleef heel intens jouw aanwezigheid
bedankt voor je steun
niet om mijn beslissingen
maar om je steun om de persoon die ik ben
dankjewel voor alles wat je voor me doet
voor de momenten die ik mag beleven met jou
voor de wijsheid, die je me bijbrengt
bewaar alsjeblieft die traan in je hart ...