Soms voel ik mijn hart bloeden.
En lijkt mijn ziel één grote wond.
Dan lijk ik te verdrinken,
in mezelf.
Telkens als ik boven kom,
en m'n wonden zijn geheeld.
Dan zorgen een paar harden woorden,
dat ik weer kopje onder ga,
en mijn wonden niet langer geheeld