Uit de schoorsteen op het dak
groeit een boom, klimop wurgt
een regenpijp, die lekt.
De ramen zijn allemaal gebroken
het binnen of buiten van nu
maakt de regen nauwelijks uit.
Op de granieten muur van de keuken
staat nog precies geschreven
hoeveel ik van je houd