Het leven is zo mooi,
en zo simpel.
We hoeven niet te denken
hoe we moeten ademen.
Of hoe ons hart werken moet,
het gebeurt gewoon.
Alleen...
Wordt het af en toe....
ingewikkeld gemaakt.
Door mensen die het simpele niet zien?
En die mensen zijn..
mensen zoals jij en ik??