Soms kun je houden van alles wat je ziet.
Maar meer als een leugen is het vaak niet.
Soms kun je houden van alles wat je kan horen.
Maar die woorden gaan meestal verloren.
Soms kun je houden van alles wat je kan voelen.
Maar is het niet wat ze ermee bedoelen.
Soms kan je houden van wat je kan ruiken.
Maar het is niet je neus die je moet gebruiken.
Soms kan je houden van wat je hersens vinden.
Maar dat zal je nergens aan binden.
Soms kan je houden van wat je hart je verteld.
Dat is het houden van wat alles versnelt.