Soms ontmoet je mensen,
Die zijn lief en die zijn fijn.
Soms ontmoet je mensen,
Die zijn gemeen en doen je pijn.
Soms ontmoet je mensen,
Sommige groot en sommige klein
Die laten je nooit vallen
Dan weet je dat dat je echte vrienden zijn
Vrienden hebben is een wonder
Ze blijven altijd achter je staan
Ze steunen je en helpen je
Ook al zijn ze niet blij met wat je hebt gedaan
Vrienden hebben is veel lol
Maar soms hier en daar een traan
Dit komt dan omdat sommige dromen
Misschien niet helemaal goed zijn gegaan
Vrienden laten je vrij in je keuzes
Ook al zijn ze soms niet goed
Maar krijg je hier later spijt van
Dan kijk je samen hoe het misschien wel moet
Van fouten moet je leren
En soms wordt je beboet
Maar dan weet je de volgende keer wel
Hoe je alles dan wel goed of beter doet
Soms hoor je een tijd niks van vrienden
Maar kan je nog altijd bij ze terecht
Dan luisteren ze naar wat je te vertellen hebt
En zijn ze eerlijk en oprecht
Echte vrienden blijven vrienden
Het maakt niet uit wat je tegen ze zegt
Al moet het niet te onaardig zijn
Want ze moeten nog wel weten dat je voor ze vecht
Heel vaak kom je erachter
Dat mensen waarvan je dacht wat zijn ze fijn
toch geen echte vrienden waren
En dat doet best wel pijn
Maar troost je dan met de gedachte
Wat die mensen deden dat was schijn
En de mensen die je nu nog hebt
Toch wel echte vrienden zijn