Lieve broer Leo
Met loden schoenen aan kijk ik naar morgen,
als altijd zouden we Leo dag gaan vieren
de twintigste april, wij drie zussen in de auto
met zwager Bert achter het stuur
Leo, onze broer die verder af ging wonen
wij allemaal zo'n beetje in het westen, hij in Meppel
Weken ervoor waren we al aan het plannen
want naar onze Leo gaan, hield zoveel extra's in
meer dan een dagje uit, meer dan de jarige feliciteren
en wat verwennen, die dag bracht ons bij elkaar
Babbelen of zingen of snurken in de auto, onderweg
het hoorde er allemaal bij, zelfs een stop met koffie en lekkers
Maar afgelopen jaar op de vijftiende oktober sloeg het als een bom er in
toen het bericht kwam, van jouw overlijden, zo onverwacht
we missen je, broer, ik mis je, al was je ver, je woonde immers
in ons hart, geen Leo dag, een stille Pasen
Dag broer