Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Jouw liefde
Jouw zachte lippen kussen mij
uren zitten we al in het park
bij jou zijn, is altijd fijn
We wonen nog niet samen
maar lang zal dat niet meer duren
want wat ik voor jou voel, is zo echt …
ik blijf bij je, tot in de allerlaatste uren
Samen liggen we in de zetel
kussen we de hele avond door …
tot we gaan slapen
je bijt me dan in mijn oor
Met jou heb ik het getroffen
je bent de allerliefste man
de mooiste jongen, die ik ooit heb gekend
Ik wil je niet kwijt
ik blijf in je hartje wonen
ook jij in die van mij
en waar ik ook ga
jij bent er altijd bij!
(fictie, de liefde is in mijn ogen maar iets raars)
Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Janny Scheybeler de Jonge
:
Maandag, april 21, 2014 22:12
mooi hoor
Over dit gedicht
Auteur:
gedichtenlady
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
21 april 2014
Thema's:
[Liefde]