Spijt is een kamer,
met vele deuren,
die dicht slaan,
als het licht aangaat
Spijt is een kamer,
zonder klok,
geen wijs, wijzer, wijst,
het is er altijd te laat
Spijt is elke kamer,
zolang we die kamer voelen,
spijt is, als het hart slaapt,
het denken dat ligt te woelen.
of omgekeerd
(of allebei)