slapen en hier ver vandaan.
maar mijn dromen zorgen weer voor dat gevoel, felle flitsen en wit licht. heel veel angst en dan jouw gezicht.
ik schreeuw, roep en gil. Dit is niet wat ik wil.
word wakker! word wakker! schreeuw ik tegen mijzelf.
maar niks luisterd, ik droom en droom.
ik ben bang en zie weer vel licht.
dan word ik wakker en kijk in jouw gezicht.
nergens is het veilig, hier ver vandaan ben jij ook.
ik ga slapen en denk nergens aan.
je houdt me van het leven af, ik moet maar eens gaan.