Nooit opgegeven
Bijltje erbij neer
Handdoek in de ring
Tegen bierkaaien
Water naar zee dragen
Windmolens
Het was mooi
Het was prachtig
Het waard
Zo lief gehad
Zo allemachtig
Was mijn leven
Heb gegeven
Met al
Wat ik was
En ben
Gespuugd
In mijn gezicht.