ik weet dat je naar me kijkt.
ookal is het niet altijd.
je weet dat ik verliefd ben op jou, dus kortom dat ik zielsveel van je hou.
als jij er niet in men leven was geweest liep ik verloren.
misschien is het dit dat je wilde horen.
ik hou zielsveel van je.
als ik je zie voel ik vlinders in men buik.
en telkens als ik je geur ruik...
hoe ik me voel als ik aan je denk is onbeschrijfelijk.
dat is het feitelijk.
bij jou voel ik me goed.
hoe hard je ook je best doet.
ik zal van je blijven houden wat je ook doet.