Zelfs nu na jaren, ben ik nog geneigd
de telefoon te pakken om met je te babbelen
als ik naar het Westeinde ziekenhuis moet
willen mijn voeten verder stappen
om bij jouw deur stil te staan
aan te bellen en jou met een een warme lach
de deur open zien doen
In mijn dromen gebeurt dat vaak
dan luisteren we samen naar Freddy Fender
of Kenny Rogers, je geeft me goede raad
dan is er als van ouds jouw koffie met gekookte melk
bij het wakker worden ruik ik de geur nog
dan kruip ik weg in jouw vest
omdat jou te moeten missen me dan zo overvalt
Iedereen zegt, geef het een plekje, laat het los
ik heb je echt wel losgelaten
maar zo nu en dan, dan klop je bij me aan
zoals vandaag op je verjaardag
er zijn wat tranen, maar echt huilen doet alleen mijn hart
want ik wilde juist je nummer intoetsen
Hartelijk gefeliciteerd lieve Willemientje,