Al een tijdje ben ik op zoek
naar de juiste woorden
al een tijdje ben ik op zoek
naar de juiste rijm
die jou echt kan raken
en jou duidelijk maken
hoe graag ik je zie
ik zoek het in het platte
maar die woorden liggen me nie
ik kan het maar niet vinden
die woorden die ik zoek
het gevoel zit diep vanbinnen
in een warme hoek
dus kijk maar in mijn ogen
en kus me teder op mijn mond
dan voel je wat ik wil zeggen
zonder woorden
geheel verstomd
zo diep zitten mijn gevoelens
niet te omschrijven met een woord
al is het niet de eerste en laatste keer
dat je ‘Ik hou van je’ hebt gehoord