Mijn "piano":
A-l-f-a-b-e-t,
't zijn zesentwintig letters
op een rijtje gezet.
Het is mijn pianoklavier
met weinig toetsen,
zonder veel sier.
Ik ben geen -meester- in
het bespelen,
kon ik mijn vingers maar méér
oefening geven.
Mijn melodieën zijn erg beperkt,
enkele zinnen slechts,
meestal half-werk.
Doch ben ik blij,
ondanks die gebreken,
als het mij toch lukt,
gevoelens in -mijn muziek-
te steken.
En, ... 't doet mij echt plezier,
als ik de mensen kan -helpen-
op die -rare-, misschien
niet-alledaagse manier.