vol zelfvertrouwen zegk ik help je de pijn verwerken
als je je somber voelt zegk dit weer
ik zal de pijn van je wegnemen ik zal er keihard voor werken
maar kan ik dit wel, kan ik dit nog wel nog een keer
ik weet niet of ik je wel kan helpen
ik weet niet of ik jou pijn nog wel kan verdragen
ik weet niet of ik jou pijn kan stelpen
ik weet niet of ik dit nog wel van mezelf kan vragen
mijn hart zegt ik wil er voor je zijn
mijn verstand zegt stop je gaat kapot
mijn hart zegt help hem met zijn pijn
mijn verstand zegt asjeblieft hou op!
ik weet niet hoe het verder moet
vergeet dat ik ook niet kan zonder jou
het komt allemaal wel goed
vergeet niet hoeveel ik wel niet van je hou