W W W W W W
levensvertragend
deze woorden moet je niet lezen maar snel uitvegen
door de modder halen en hangen in de hoogste boom
ga er maar op staan of gooi ze in de eerste de beste
letters van gehakt, felle zinnen van limonadesiroop
woorden die afgemaakt en verwerkt tot zin ons
lees niet wat er nog staat als je leven lief blijft
andere woorden grijp je subiet en verstop je je in
legt ze in de hardste kluis, blijf je maar oppoetsen
neemt ze mee tot je nachtkussen geknuffel lost
letters van vlees, rechte zinnen van bloedlink
woorden die voor je wegrennen en terugstompen
lees niet waar of het waar is als je zelfs dat gelooft
onze woorden die op tafel blijven staren terug
terwijl jij alles zegt dat wil ik nog wel op proef
schrijft het leven over ons heen zonder vragen
letters tot lach, de zin heeft nooit gebloed
woorden die tot in de stomste taal verdwaalden
lees de wolken die je naar me toe schrijven
zeg me zonder dat het antwoord mede klinkt
waarom ik geen taal meer heb noch poezie
pak je produkt maar uit en ga in godsnaam hier
W W W W W W W