Dag 3 in bed
tv maar weer aangezet
Ik verveel me dood
Mijn schatje brengt me koffie met brood
wachten op de uitslag
Maar die komt pas donderdag
wat duurt een dag zo toch lang
onzeker, veel pijn en ook wel wat bang
ik dommel even weg en droom van mooie dingen
Vervolgens word ik wakker en probeer de pijn weer te verdringen.
Weinig aktie momenteel, schatje heeft maar weer een kopje thee gezet
Op naar dag 4 in bed!