Sinds jij daar bent
Zeg mij ,hoe ziet het er uit in de hemel
is er vrede zonder zorgen ,als verwacht
Schijnt de zon daar helder voor altijd
is jouw angst en pijn daar verzacht
Want hier op aarde is het alsof
we al het goede zijn verloren ,
sinds jij daar bent
En hier op aarde is alles anders ,
alleen nog leegte
Oh oh ik ,ik hoop dat je danst in vogelvlucht
met engelen zingend in de lucht
Ik hoop dat de engelen beseffen dat,
ze het feest beleven wat ik met jou had
Zeg mij ,wat doe je in de hemel
is elke dag vol liefde en licht
Is er muziek kunst en ontdekking
Vertel ,ben je daar vrolijk
siert een lach jouw gezicht
Want hier op aarde is het alsof
we al het goede zijn verloren ,
sinds jij daar bent
En hier op aarde is alles anders ,
alleen nog leegte
Oh oh ik ,ik hoop dat je danst in vogelvlucht
met engelen zingend in de lucht
ik hoop dat de engelen beseffen dat,
ze het feest beleven wat ik met jou had
Oh oh ik ,ik hoop dat je danst in vogelvlucht
met engelen zingend in de lucht
Ik hoop dat de engelen beseffen dat,
ze het feest beleven wat ik met jou had
Sinds jij daar bent …
vrij vertaald naar "Dancing in the sky"