Ik wil altijd bij je zijn
Je altijd kunnen zien en voelen
Je bent nu niet eens zo heel ver weg
Maar te ver
Ik mis je
Het voelt of ik een stukje van mezelf mis
Je bent een deel van mij geworden
Een belangrijk deel
Waar ik niet lang zonder kan
Ik mis je
Lieve schat
Ik mis je zo
Nog twee nachtjes
Nog twee lange nachten
En dan kan ik weer bij je zijn
Waar ik hoor