Zodra de avond valt en de nacht langzaam in treed.
Lijkt het alsof mijn energie trilling dichter naar je toe komt en in gelijke met elkaar opgaat.
De nacht is het fijnste moment van mijn dag.
Het zou eeuwig mogen duren en wist ik het maar of jij hetzelfde ervaart.
Kon je me maar vertellen wat er werkelijk in je om ging.
Kon je me maar vertellen wat ik werkelijk met je doet.
Kon je me maar zeggen dat ik niet zo aan mijzelf moet twijfelen en dat het wel goed zit wat ik voel.
Kon je me maar zeggen, het gaat te snel.
Kon je me maar zeggen, geef me de tijd.
Kon je me maar zeggen, je doet het goed.
Chavatan