Ben ik verliefd of is het schone schijn
Zo noem je dat toch?
Ik weet het niet
Ik weet niks meer zeker
Hoe weet je dat eigenlijk?
Of je écht verliefd bent
Zeker in de pubertijd
Vraag je jezelf af of het vriendschap is of nog meer
Waarom weet ik nooit het antwoord
Waarom vind ik nooit het antwoord
Ben ik nou zo stom
Of kijk ik niet goed?
Kijken helpt natuurlijk niet
Luisteren dan?
Praten kan ook
Of zijn er nog meer opties?
Hoe weet je nou zeker
Of je iets voor diegene voelt
Je kunt naar je hart luisteren, maar ook naar je verstand
Alleen heb je je hart nooit in de hand
Hoe vind ik nou een oplossing voor dit onzekere probleem
Mijn hart of mijn verstand?
Kijken, luisteren of praten?
Verliefd of vriendschap
Hoe weet ik het nou zeker?