Steeds meer raak ik je kwijt,
Steeds meer raak je een een isolement.
Steeds meer zie ik een jongen die stoeit met zich zelf.
Steeds meer zie ik je verdwijnen.
Je zit er wel, maar toch ook eigenlijk niet.
Je kijkt me soms aan, met een glinster in je ogen.
Maar al snel naar iemand anders met een lege blik.
Als ik om een knuffel om vragen, zie k dat je het heel graag wilt.
Maar omdat je met jezelf in de knoei zit, weet je geen houding.
Ik hou van je! Ondanks deze situatie.
Ik sta 24/7 voor je klaar!
Laat je niet te veel mee slepen wat andere zeggen, volg je hart.
Ik sta altijd voor jou klaar!
~Cartanya~