Wat heb ik nu gedaan?
is het nu al reeds gedaan?
Heb ik haar dan echt verloren?
dan wou ik, dat ik nooit was geboren.
Ze had mij toch heel diep geraakt,
heb ik het nu al stukgemaakt?
Ik ben zo bang, dat het is voorbij,
is er dan geen hoop voor mij?
Ik zit hier maar te hangen,
mijn hart is vol verlangen,
de tranen rollen over mijn wangen.
Het spijt me, als ik was te vlug,
ik neem een stap terug.
Ik sta bij haar heel diep in het krijt,
wat heb ik toch een spijt.