Een gouden vlinder:
Ik zie een gouden vlinder,
met vleugels breekbaar en teer,
ze zijn van een bijzondere, lieve,
aardige en héél toffe meneer.
Deze bijzondere vlinder
viert vandaag zijn dag,
er hangen daarom slingers
en ook nog een verjaardagsvlag.
Deze gouden vlinder,
vleugelkleuren van zijn hart,
is niemand minder dan mijn peter,
een speciaal iemand, een geval apart.
Ik wil hem daarom nu feliciteren
en wens hem nog héél veel goeds,
geef hem alvast een stevige knuffel,
ofwel een paar kussen op zijn snoet.
Proficiat!
Je petekind.