Ken je dat gevoel
Als je weg bent
Weg met je gedachten
Het kan wel uren doorgaan
Zonder ook maar even te bewegen
Precies verlamt zijn
Het gevoel dat je niet meer leeft
Of gewoon in een andere wereld
Niemand heeft vat op je
Niemand kan je helpen
Het doet echt wel pijn