Binnen gekomen als een onzeker meisje.
Binnen gekomen in een vreemd gezin.
Binnen gekomen zonder zelfvertrouwen.
Opgenomen als een eigen kind.
Opgenomen met heel veel liefde.
Gerespecteerd worden ook al heb ik weinig woorden en is het in m'n hoofd een grote chaos.
Chaos in m'n hoofd.
Verschrikkelijk veel dingen regelen, verdrietig zijn om wie ik ben.
Een arm om me heen willen of een knuffel.
Onzichtbaar voelen bij m'n familie, onzichtbaar voelen bij m'n vrienden.
M'n hart luchtte, dat was geen optie maar ik ben blij dat ik dat wel heb gedaan.
Gewacht tot jij thuis kwam.
Want ik voelde me zo alleen.
Nu ben je m'n steun en toeverlaat.
Ik voel me niet meer alleen.
Ik weet niet hoe ik je kan bedanken.
Want dan val ik weer in tranen.
Maar toch heb ik nog één stille vraag!
Wil jij mijn '2de' vader voor altijd zijn?
Stiekem ben k al een klein beetje van je gaan houden.