een gevoel,
iedereen kent dat gevoel,
dat gevoel als zij bij je is,
dat bekende gevoel in je buik de vlinders,
telkens als zij bij je is groeien de vlinders
ik heb dat gevoel bij jou maar of jij dat ook bij mij hebt dat weet ik niet.
dus mijn vraag is aan jou:
ben jij ook verliefd op mij?