Ze maken er een spelletje van
die Weergoden, tranen met tuiten
van boven, met donder van Donar
en bliksem van Wodan, en Regen-Marie
deed ook een duit in het zakje
we liepen er door heen, gepakt en gezakt
met of zonder een plu
de mijne gaf de geest toen de God van de wind
alle ballijntjes uit het fatsoen had getrokken
maar ik trotseerde de regen, haar in de wind
de trein zat niet tegen, naar Utrecht gezwind
daar was een ontmoeten
Starways to Heaven........aan een grote tafel
dichterlijk ongemak
België en Nederlandse freakjes, een handvol
vertegenwoordigd
Toch weer bijzonder, al zat het weer niet echt mee
blij te ontmoeten, fijn kennis te maken
wat uurtjes later tabé
tussen de regendruppels terug naar het station
elk de eigen trein of bus genomen
en zo weer op elk stekje het heerlijke
"weer" thuis aangekomen