In de donkerste nachten denk ik aan jou.
Smekend om verder te mogen gaan.
Blijf ik zitten in mijn verdriet.
Het leven gaat door.
Maar mijn hart staat stil.
Niemand die de pijn kan wegnemen.
Niemand die me begrijpt.
Ik wil je haten.
Tevergeefs.
Je hebt mijn hart gestolen.