Zonder succes
________________
Dag na dag
Kijk naar zijn blauwe ogen
Dag na dag
kijk ik naar zijn rug
Hopend op een glimlach
Voor mij alleen bedoelt
Dag na dag
Blijf ik steeds wensen
Dat hij mij ooit zal zien staan
En dag na dag
Keer terug naar huis
Kijkend naar zijn rug
Hopend op een glimlach
Zonder succes
...