Techniek en trammelant
Net als je genieten wil
van het geboden gemak
Valt techniek zomaar stil
de hele planning in de prak
De auto heeft het weer begeven
of de printer vertikt zijn taak
Één ware wet is onbeschreven
als je haast hebt is het raak
Snelle douche ,het water koud
je kunt er haast op wachten
Bedieningsgemak ook in de fout
er werken vreemde krachten
Er wordt gesmeten en getrapt
teleurstelling vervormt de boel
Het is telkens alsof er iets knapt
in een escalatie van gevoel
Het fijne van techniek is wel
het meeste is te repareren
Het leed vergeet je daana snel
weet gemak weer te waarderen