Ik spreek mezelf aan omdat ik me aangesproken voel,
Ik voel me alleen, apart, en verlaten.. Een eenzaam gevoel..
Ik wil een arm om me heen, iemand die me kan steunen,
En een schouder, om er tegen aan te leunen..
Altijd zie ik een grijns op me gezicht dat maar niet weggaat,
Met een verborgen, gebroken gevoel, voelt alsof ik mezelf verlaat..
Iemand die altijd stil is, en altijd vrolijk is,
Maar pijn van binnen heeft, en niemand ervan wist..
En dan is iedereen anders dan mij, omdat ik 'apart' ben,
Iemand met een goed hart, en onbegrijpend maar blijft denken,
Over waarom ik niet aan mijn cultuur wen..
Nog nooit échte vrienden gehad,
En nog nooit een lief gehad..
Vol met pijn, huil ik alles uit bij mijn kat..
Iemand die bij me blijft, en me knuffelt,
Iemand die mij begrijpt, en aan me snuffelt..
Ik heb altijd het gevoel dat ik hier vast zal zitten voor de rest van mijn leven,
En het gevoel nooit loslaten dat ik niet écht heb genoten van mijn jeugd,
Wat mij altijd pijn zal blijven geven,
En iemand zal zijn, die zich op onverwachte dingen verheugd..
Waarom ben ik niet zoals de andere?
Of valt alles op zn tijd?
Dat alles op zn plek zal vallen,
En ik maar naar buiten kijk, hoe hard het waait..
Een eenzaam gevoel..