Niemand die nog om mij geeft,
Ik heb niet lang geleefd,
Dit is het einde van wat ik tot nu toe al heb beleefd.
Ik denk dat ik beter zelfmoord pleeg,
En na het woord "zelfmoord" was het stil,
Iedereen zweeg.
Niemand geeft mij nog liefde of geluk,
Mijn leven...
Is nu echt stuk.