Veroverd
De eerste keer dat ik je tegen kwam,
Met die zwoele blik in je ogen.
Zette jij mijn hart in vuur en vlam,
Echt… dat is niet gelogen.
Heel m’n lijf ging tekeer,
Zonder me aan te raken.
Ieder moment, steeds weer,
Kun je mij stukje bij beetje gelukkiger maken.
Met alle liefde die je geeft,
Je armen om me heen, je lach of je zoen.
Laat me voelen zoals niemand anders heeft,
Of niemand anders kon doen.
Één ding is vrijwel zeker.. m’n lief,
Ik ben door jou betoverd.
Mijn vrouw, mijn maatje en mijn hartendief,
Mijn hart heb jij veroverd.