Wat je aan de buitenkant niet ziet
Maar er van binnen wel is iedere dag
Is veel pijn en groot verdriet
Dat is omhult met een vriendelijke glimlach
Zwijgen is handiger dan het onder ogen zien
En er is niemand die het wil horen bovendien
Houd het lekker luchtig onder het genot van een kopje thee
Met die vriendelijke glimlach
Houdt je iedereen tevree