Zou ze het weten
zou het het zien
waarom zou ze dan niks doen
misschien omdat ik het verdien?
Ik dacht dat ik je kende
en dat ik wist wie jij echt was
maar het bleek niet de waarheid
want de waarheid vervaagde
en ik begreep het niet meer
ik kon jou toch wel vertouwen?
waarom gebeurde het dan
nog een keer..
Ik was bang
bang dat jij nooit weg zou gaan
en zou ik voor altijd
moeten leven met een traan in mijn ogen
Een masker voor de mensen
voor het geheim dat jij mij gaf
want niemand mag het weten
dus ik zet het nooit meer af
Vergeten zal ik nooit
en zelfs niet vergeven
want wat jij maakte van mijn leven
staat geschreven
in het diepste van mijn hart