Ze zit daar, in een hoek verscholen
welke mensen hebben haar pijn gedaan
ze kon het niet geloven
dat plots die mannen voor haar gingen staan
Net nog niet misbruikt
maar wel gemarteld uren lang
ze hebben haar gebruikt
en al die tijd was ze doodsbang
Ze zit daar nu, durft niet meer rechtkomen
ze hebben haar leven kapot gemaakt
dat, dat ze nooit had mogen dromen
heeft haar veel te diep geraakt
Ze zal haar nergens nog veilig voelen
als ze weer een normaal leven zal leiden
niemand zal weten wat ze wilt bedoelen
alleen helse pijn en het vele lijden
Mannen hebben haar geschopt en geslagen
nooit meer zal ze nog iemand vertrouwen
ze zal zich nooit meer buiten wagen
geen sociaal leven meer om op te bouwen …