loslaten
Ik ben erg blij voor je, ik hoop dat jij dat ook bent
Ja, blij voor jou, voor jou en je nieuwe vent
Wat wij hadden was mooi en heftig
De liefde, de chemie ,maar ook de ruzies, het verliep soms niet deftig
Ondanks alles blijf jij speciaal
Jij was het voor mij, jarenlang stond jij centraal
Centraal in mijn denken, mijn gevoelens, mijn handelen
Ach, tja, hoe vergeet ik de dag waarop jij mijn leven kwam binnen wandelen?
Het was geen makkelijke beslissing om jou te laten gaan
Je hebt zo hard je best gedaan, maar ik zag het niet meer staan
Er was teveel gebeurd, teveel gezegd, teveel beschadigd
Heel erg jammer, want wij raakten nooit verzadigd
Nooit verzadigd van het liefhebben, nooit verzadigd van elkaar
Weet je nog hoe men ons nakeek, het perfect paar?
Nu kan ik je echt loslaten, ja, ik laat je gaan
Hoop dat je nieuwe liefde voor eeuwig zal bestaan