Sluit je ogen mijn lief
Voel in elke vezel van je lichaam de ritmische beweging van je ademhaling
Laat je gedachten af dwarrelen als de bladeren van een boom in de herfst
Sluit je ogen mijn lief
Ben niet bang voor de stille “leegheid”, en ervaar de rijkdom in jezelf
Voel de intense warmte en vrijheid die ontstaat door deze liefdevolle verbintenis
Sluit je ogen mijn lief
Ervaar deze samensmelting met je ZIjn als een goddelijk geschenk
Laat je meedrijven in de kosmos, en laat je aardse omhulsel vallen als een oude versleten jas
Sluit je ogen mijn lief
En maak reizen naar oorden die mooier zijn dan je ooit kon bedenken
Voel de warme geborgenheid en liefde van mensen die je omringen
Sluit je ogen mijn lief
Focus, kijk, ruik, voel, proef en luister, gebruik al je zintuigen
Ben bewust van het moment zonder het te willen analyseren
Laat je meevoeren in het ZIJN
Sluit je ogen mijn lief
Laat je leiden en ervaar de rijkdom van wijsheid, liefde en verbondenheid
Want alleen het feit dat je ademt betekent niet dat je leeft
Sluit je ogen mijn lief
En heb vertrouwen in hetgeen wat in de toekomst voor je is bestemd
Want het begin van intense verlangende Liefde ontstaat lang nadat woorden tekort geschoten zijn
Sluit je ogen mijn lief
Adem en accepteer in vertrouwen alle gevoelens van angst, liefde, saamhorigheid met alles en iedereen, zonder condities noch oordeel,
En je zult krijgen wat je nodig hebt zonder te vragen
Sluit je ogen mijn lief
En ontvang nederig en dankbaar in de heilige stilte
Alle Licht en Liefde op je Levenspad tot aan je hergeboorte
Respira, Aceita, Confia, Confia