ik pluk een aardbei omdat je daar zo van houdt
en hoop dan ook een beetje van mij
ik snijd het kroontje weg
om dichter bij het zoete hart te komen
en ik hoop dan ook een beetje dichter bij het mijne
ik doe het op een koekje van mijn eigen deeg
en ik hoop dat het verslavend lekker wordt