Ik had je verdient
Niemand had dit tegen kunnen spreken
Ik heb of had u misschien veel te bieden
Maar nu laat ik deze tijd voorbij schieten
Ik zie je nog zo naar mij staren
Met veel gevoelens emoties en veel gebaren
Laat mij nu deze weg verder klaren
Om het verder in het leven te zien
Mijn emoties zitten in een vervorm
Ik mis je wel, enorm
Ik kijk je nog veel keren aan in mijn hoofd
Mijn handen zitten bezweet geplakt
met het denken, we waren nooit verloofd
Een boodschap dat samen in een liefdesdoosje zit verpakt
Een grenzeloze tijd,
ik lig op mijn bed
Aan jouw denken is met volle pret
Mijn hoofd bonst gelijk met mijn hartslag
om mijn gevoelens aan jouw te geven in een toeslag
ik staar naar boven
te bidden om een verdoving
met hoop je de pijn kan stillen
zonder te grijpen naar die verdoofde pillen
want dat zou mij alleen maar killen