Er is een tijd, van komen en gaan.
Er is een tijd, waarin we bestaan.
Er is een tijd, die men nog maar weinig kent.
Er is een tijd, daarin krijg je geen spijt.
Een tijd om elkaar te leren kennen, zoals we werkelijk zijn.
Een tijd om te koesteren.
Een tijd die niet bestaat.
Waarin de tijd even stil staat met bijzondere momenten.
De tijd die ik koester, de tijd samen met jou.
Wat die momenten zo bijzonder maken.
Die momenten wil ik niet kwijt.
De momenten van samen zijn, lief hebben.
Die speciale tijd.
De tijd van elkaar even lief aankijken, lief lachen.
De tijd waarin we nu leven gaat veelste snel voorbij.
De tijd waarin onze liefde zit, is stil gebleven.
Stil gebleven door de wijzers stil te zetten.
Onze liefde gaat nooit over want de tijd waarin onze liefde zit staat stil.