..mijn vriendin
als ik aan je denk
voel ik warmte,wederzijds
als ik aan je denk
voel ik zo veel respect,wederzijds
als ik aan je denk
voel ik dat ik welkom ben ,wederzijds
als ik aan je denk
heb je een luisterend oor, wederzijds
als ik aan je denk
merk ik dat je net zo gek bent als ik
daarom...lieve vriendin ...
hou ik van je ..om alles wat je bent <3