Weg-piraat
Jouw woede trachtte te verwarren
misschien mijn route om te leiden
Maar ik besloot om door te karren
ik ben gebonden aan eigen tijden
Ik reed met mijn vrachtwagenwielen
door de woorden van jouw betoog
De bestuurbaarheid was kiele-kiele
geluk dat ik niet de bocht uit vloog
Niet het remmen ,maar het weten
hield mijn lading in het spoor
Een noodstop hier ,kun je vergeten
ik moet zelf nog even door
Jij kunt mijn zwaartepunt niet raken
de eindcontrole ligt bij mij
Dus jouw betoog kun je wel staken
ik ga zonder lossen aan jou voorbij