ik zag je zitten met een glas en vond dat je een schoonheid was
je ogen wel wat waterig maar dat vergat ik even vlug
ik dacht: met haar ga ik in zee en jij wou heel graag met me mee
we praatten en we dronken wat, het bleek, jij raakte ladderzat
je kon de wijn niet laten staan en liet ze vlot naar binnen gaan
de bloempjes weer buiten gezet, je kotste zomaar in mijn bed
en toen ik merkte dat je loog, sloeg jij me dapper een blauw oog
nee, dit had helemaal geen zin, bij mij kom jij er niet meer in
laveloos, haveloos, laveloos, hopeloos
je zei me: "hiervan krijg je spijt," o mensen, wat een narigheid
je stalkt me nu zowat een jaar en volgt me hier en volgt me daar
je roept me na en lalt mijn naam, terwijl je hard bonkt op mijn raam
o, had ik maar mijn hoofd gebruikt, ik hoop, dat jij je nek verstuikt
ik vernam; je bent gearresteerd, want een agent gemolesteerd
laveloos, haveloos, laveloos, hopeloos
ik zie je al niet een week of drie...ik hoop je bent in therapie