~~~
Vandaag trek je weer rond met je dromenkaravaan.
Je reist van de ene nacht naar de andere
en houdt telkens weer halt in mijn slaap.
Je zoete dromen rijden achter elkaar als kamelen in de woestijn en zijn gepakt met schitterende herinneringen en wondermooie toekomstbeelden.
Iedere nacht opnieuw, na het opslaan van je tenten, pak je een prachtige droom voor me uit.
Je komt dan zachtjes naast me liggen en fluistert hem in mijn oor.
Steevast komt de mooiste vrouw van de wereld er in voor.
Ja jij, met je waanzinnig mooie lichaam en met je warme persoonlijkheid waarmee je zonder twijfel de ijskappen kan doen smelten.
Soms laat je me dromen over hoe het was, tegenwoordig pak je dromen uit waarin je me de toekomst toont.
Een toekomst waarin ik je graag blijf zien, je blijf respecteren en vooral je blijf zoenen en knuffelen.
Wanneer je je tenten afbreekt en je dromenkaravaan mijn slaap weer verlaat, blijf ik achter in een zalige roes die me probleemloos door de dag help.
Liefste schat, de toekomst ziet er schitterend uit, je hebt me hem laten dromen…
~~~