zoveel impact
had haar verschijning
ze was de droom van elke man
lang en blond
en blauwe ogen
alles mooi rond
smal lijfje
en een leuke glimlach
ik voelde mezelf zo minderwaardig
als ik haar zag
maar nu weet ik
dat ik mezelf ben
met m'n eigen kwaliteiten
ik ben ik
en echt niet minder dan zij
dank je
dat je dat zei!!!