diep in mij
ligt een plaats
verborgen voor the outside
en in die plaats
gebeurt het steeds: m'n kookkunst
mmm ja...
zelf zit het duidelijk,
veilig opgesloten in m'n hoofd.
voor jullie lijkt het zo absurd,
vergezocht & raar.
doch, het is m'n ware aard
die ik niet ontvluchten kan.
met beide voeten op de grond
bekijk ik m'n fantasieën.
'drop your ego, get in touch.'
het boort gaten in m'n ik.
door die gaten zie ik het
liggend, kijkend naar mij.
het spreekt me aan
zonder woorden
maar ik kan hem verstaan.
ik hoor hem nu
en zie hoe zijn schoonheid
de tijd doet verstillen.
tot plotseling
een schreeuw
de muren van de stilte kraakt
en alles explodeert
ik val uiteen
m'n fantasie houdt me samen