Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Hopeloos
Steeds weer heb ik hem weer in mijn handen
Met het idee dat het voorbij is
Ik heb er geen zin meer in
Ik verlang naar de dood
Ik heb nog steeds geen besef
Waarom wij dit is overkomen
Het blijft spoken in mijn hoofd
En ik kom er niet uit
Ik probeer ook tegen iedereen
Te zeggen dat het goed gaat met mij
In de hoop dat het beter met me gaat
Tot nu toe werkt het niet
Ik blijf hopen
Dat mijn gedachtes stoppen
En het liefst wil ik
Er een eind aan maken
Zodat ik mijn rust kan vinden
Reacties op dit gedicht
disqueen vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
disqueen
Gecontroleerd door:
Brenda
Gepubliceerd op:
30 juni 2014
Thema's:
[Angst]
[Dood]
[Zelfmoord]